Reklamna voda

Zamislite svoju reklamu na flašici vode!

Reklamna voda flašice mockup

Šta je reklamna voda?

Reklamna voda je inovativni proizvod na našem tržištu, koji Vam pruža mogućnost da poručite vodu izuzetnog kvaliteta sa etiketama kreiranim po Vašoj želji. 
Reklamna voda flašice mockup

Poručivanje

Proces poručivanja je vrlo jednostavan:
Popunite Vaše podatke, a mi ćemo Vam u najkraćem roku poslati prikaz etikete i ponudu.
Već od 55,90+pdv
Reklamna voda flašice mockup

Reklamna voda ... ZAŠTO DA NE!

Možda neko može reći da je voda – voda.
Ali sigurno ne može reći da su sva pakovanja vode ista.

Sa reklamnom vodom i dizajnom budite ORIGINALNI, i niko vas neće odbiti! Uvek ćete se isticati, jer je svaka personalizovana voda DRUGAČIJA! Etiketa predstavlja vas i vašu kompaniju, a uz pomoć pravog dizajna vaš logo, slogan i kompanija će se urezati u misli vaših klijenata! Štampu etiketa koju Vam nudimo je najmodernija hibridna digitalna metoda štampe iz rolne, a spektar mogućnosti štampe je od jedne boje do punog kolora, na raznim materijalima.

Potražnja za personalizovanim proizvodima u svetu brzo raste, jer je prepoznatljivost ključ uspeha! Čak i logotip možete lako vizualizovati. No, zašto ograničiti prepoznatljivost u javnosti samo na velike korporacije
REKLAMNA VODA je cenovno prihvatljiv proizvod za promociju. Voda je najzdravija tečnost bez koje život ne bi postojao i čini preko 60% našeg tela kao i preko 70% cele planete. Motiv više da kroz promociju utičete i na zdraviji život! VAŠA VODA-VAŠ PONOS!

Nekoliko mogućnosti plasmana ovog originalnog artikla:
Korporativna reklama i promovisanje ličnog brenda

od poklona, do personalizovane flašice vode koju bi služili gostima uz kafu u kancelariji

Konferencije i seminari

svako od učesnika dobije flašicu vode sa svojim podacima ili nekom ciljanom porukom sponzora

Turističke agencije

kao poklon putnicima uz kartu ili kod putovanja na turama…

Sajmovi

podela na sajmu svim gostima ili ciljano uz ulaznicu (u dogovoru sa određenim sponzorom ili sa više njih, koji bi se našli na etiketi)

Sportske, političke i druge kampanje

etiketa sa porukom ili QR kodom koji bi dao CTA opciju

Turističke organizacije gradova

uključuju sponzore, organizaciju manifestacija (kulturnih, umetničkih, sportskih, gastronomskih…)

Sportska dešavanja

(dečije igre, utakmice, maratoni, krosevi, hiking ture, planinarenja…) podela reklamne vode učesnicima sa sponzorom na etiketi

Hoteli, restorani, kafići

personalizovana voda sa logom ugostitelja, koju bi se prodavala u objektu, ili bila kao poklon npr.u hotelskoj sobi… ili poklon uz dostavu hrane…

Primena je izuzetno široka, a voda kao promotivni proizvod je jedinstvena na našem tržištu! Svaka varijanta može biti potencijalno dobra kao vid prezentacije putem naše reklamne vode, kao marketinški artikal i alat. Voda je proizvod koji je prvenstveno zdrav, dnevno potreban, a ciljna grupa su svi koje god starosne kategorije bili.

Tehnologija koju koristimo nam pruža mogućnosti da štampamo etikete od varijante sa korporativnim oznakama pa do različitih rešenja dizajna koji bi na svakoj flašici bio drugačiji(npr. 500 flašica sa 500 različitih rešenja). Što vam omogućava da i to iskoristite kao način kod planiranja neke promotivne kampanje.

Saradnju za vodu imamo sa proverenom fabrikom vode TRONOŠA koja svoju vodu prodaje po celoj Srbiji a sve je zakonski deklarisano, tako da se može slobodno pustiti i u prodaju kao PL.

Minimalna količina vode za poručivanje je 1 paleta. Ona sadrži 1368 flašica vode od 0,5l, tj. 114 paketa vode po 12 komada u paketu.

Cenovnik

Minimalna količina vode za poručivanje je 1 paleta. Ona sadrži 1368 flašica vode od 0,5l, tj. 114 paketa vode po 12 komada u paketu.

Cena jedne flašice sa Vašom etiketom iznosi 55,90 +pdv
Cena jedne palete koja sadrži 1368 flašica sa Vašom etiketom iznosi 76.471,20 +pdv

korak 1

Pošaljite nam upit

Pošaljite nam upit sa Vašim podacima, a mi ćemo se potruditi da Vam u što kraćem roku dostavimo ponudu.

korak 2

Dizajn etikete

Nakon prihvatanja ponude i potvrde o uplati, šaljete nam dizajn svoje etikete usklađene sa predloženom dimenzijom.
Ukoliko ste se odlučili dizajn prepustiti našim dizajnerima, pošaljite nam materijale za izradu dizajna (slike, logo), a mi ćemo Vam poslati predlog.
Kada odobrite dizajn etiketa odlazi u štampu.

korak 3

Dostava

Kad reklamna voda bude spremna za isporuku, preuzima je naša dostavna služba ili naši dostavni partneri. Voda se dostavlja na principu door to door uz nadoknadu transporta. Druga mogućnost je da lično preuzmete vodu u našem skladištu.
Minimalna količina vode za poručivanje je 1 paleta. Ona sadrži 1368 flašica vode od 0,5l, tj. 114 paketa vode po 12 komada u paketu.

Poručivanje reklamne vode

Popunite upitnik, ili nam pošaljite upit na mejl adresu marketing@sitoprint.com