Promotivni materijal

Promotivni artikli, roba i proizvodi su sastavni deo svakog korporativnog i marketinškog predstavljanja kompanije.

vobleri webb
Promotivni artikli, roba i proizvodi su sastavni deo svakog korporativnog I marketinškog predstavljanja kompanije. Prikazivanje Vašeg logotipa na promotivnom artiklu koji sadrži suštinu vašeg poslovanja može vam pomoći da izgradite snažan odnos sa svojim klijentima. U tu svrhu i asortiman proizvoda je velik.

Flajeri

Flajeri, ili kako se još nazivaju leci, lifleti, imaju za cilj da dopru do širokog kruga potencijalnih kupaca i da ih informišu. Zbog efikasnosti koju pružaju u oglašavanju, sve se više koriste. Dobrom distribucijom obezbeđuju uspešnu reklamnu kampanju.

Katalozi i brošure

Jednostavno rečeno katalozi i brošure predstavljaju neizbežan štampani mediji koji imaju višestruku ulogu ako pričamo o uspešnoj prodaji i plasmanu proizvoda. Oni su tu kako bi upotpunili i podržali vašu prezentaciju.
Katalozi i brošure, kako grafički tako i sa detaljnim tekstom koji opisuje vaše proizvode ili uslugu, daje detaljne informacije i svakako će ostaviti sjajan utisak i zasigurno pospešiti vašu prodaju. Potencijalni klijenti vrlo pozitivno reaguju na ova izdanja, dobijajući predstavu i informacije o vašim uslugama, proizvodima i njihovim prednostima. Dakle veoma je jasno da katalozi i prospekti jesu reklamni štampani proizvod koji je neophodan u ozbiljnom poslovanju.

Vizit karte

Vizit karta sadrži naše osnovne podatke koje želimo da podelimo sa drugim poslovnim ljudima sa kojima smo u kontaktu. Kako je vizit karta prvi trag koji ostavljamo u poslovnoj saradnji, ona treba da bude lepo dizajnirana i pedantno odštampana.

Reklamne kese

Kvalitetne i lepe reklamne kese predstavljaju „šetajuću“ reklamu. Kao koristan i izdržljiv proizvod, dugo vremena će reklamirati Vašu kompaniju gde god se pojavi. Vrlo su popularne zbog svoje ekonomičnosti i upotrebljivosti.

Reklamni blokovi

Blokovi su idealni za hvatanje beleški ili zapisivanje drugih kratkih informacija. To je forma uglavnom manjeg formata sa više listova povezanih na više različitih načina. Pored interne upotrebe u kompaniji, brendirani blokovi su idealan i ekonomičan poklon za vaše klijente i saradnike. Koriste se u svim granama industrije.

Posteri i plakati

Posteri ili plakati se koriste za javno informisanje ili reklamiranje nekog proizvoda ili usluge. Plakati su ekonomično i efikasno rešenje za oglašavanje. Postavljaju se na odgovarajuće frekventno mesto gde će ga videti veliko broj ljudi.

Kalendari

Kalendari i planeri su poželjni poslovni poklon pred svaku Novu Godinu. Pored upotrebne vrednosti, kalendar u toku cele godine reklamira vašu firmu, usluge i proizvode, bez obzira da li je zidni ili stoni. Lepo dizajniran, pregledan i zanimljiv kalendar zauzima posebno mesto u svakom prostoru i vidi ga puno ljudi tokom cele godine. Ulaganje u kalendare i planere nikako nije trošak već dobra investicija u promociju i razvijanje poslovanja i prometa.

Fascikle

Kao deo kancelarijskog ali i propagandnog materijala fascikle su veoma efikasan način reklamiranja. Pored toga što brendirane fascikle čuvaju i štite samu dokumentaciju i time imaju upotrebnu vrednosti, oni odaju i utisak profesionalnosti i ozbiljnosti vaše kompanije ili organizacije.

Cenovnici

Pored toga što sadrži ponudu i cene artikala, cenovnik može biti i sredstvo marketinške promocije i veze sa kupcem, te je vrlo bitno da i ovom segmentu posvetite pažnju, da i on bude deo vaše kampanje i predstavljanja.

Vobleri

Vobler čini PVC prozirna trakica sa samolepljivim jastučićima i štampani deo koji može biti u raznim oblicima (kvadrat, krug, pravougaonik,…) Vobler je odličan način da budete primećeni na prodajnom mestu, a odnos uloženih sredstava i efekta koji proizvodi je često izuzetan.Visoka rezulucija štampe u boji na kvalitetnom kunstdruk papiru istaknuće jasno Vašu poruku kupcima.

Koverte

Koverte su još jedan neizostavan proizvod koji koristi svaka kompanija. Slanje poslovne i druge dokumentacije, ali i sitnijih predmeta ne može se zamisliti bez upotrebe koverata. Njena funkcija je da zaštiti dokument koji se šalje, kako fizički tako i od neželjenih pogleda.