O nama

Kvalitetan otisak, brzi rokovi isporuke, konkurentne cene i direktna dostava samo su neke od naših mnogobrojnih prednosti.

Sito 3d

Verujemo u ideju da partnerski radimo sa našim kupcima na istom cilju koji podrazumeva međusobnu saradnju, razumevanje i obostrani uspeh. Preko 33 godine u tome i uspevamo!

Štamparija SITOPRINT osnovana je 1989. godine kao mala grafička radnja sa skromnim kapacitetima u pružanju usluga sitoštampe. Tokom 33 godine rada, ulaganja u savremenu grafičku opremu i stručno usavršavanje zaposlenih, postali smo renomirana firma sa stabilnim mestom u grafičkoj industriji spremna da odgovori izazovima i zahtevima savremenog kupca. Svoje aktivnosti smo fokusirali na polju ofset štampe manjih i srednjih tiraža sa kompletnom grafičkom pripremom i grafičkom doradom.

Od 2020. godine učinili smo značajan iskorak investicijom u industrijsku hibridnu digitalnu štampu etiketa iz rolne. Najsavremenija oprema za štampu i doradu etiketa iz rolne svrstava nas u sam vrh pružaoca ove usluge u Srbiji i regionu. U cilju kvalitetnije i bolje komunikacije sa našim saradnicima kreirali smo jedinstvenu web platformu na www.labelprint.rs

Oba naša proizvodna pogona (štampa iz rolne i tabaka) raspolažu savremenom grafičkom opremom koja nam omogućava da uz kvalitetan i stručan kadar odgovorimo svim izazovima modernog tržišta.

Kvalitetan otisak, brzi rokovi isporuke, konkurentne cene i direktna dostava samo su neke od naših mnogobrojnih prednosti.

Nadamo se uspešnoj poslovnoj saradnji!

Žarko Šojić

Drugi o nama
Naša poslovna filozofija je partnerski odnos sa kupcima
Drugi o nama
Štamparija Sitoprint i Radio 105 obradovali vlasnicu cvećare