Etikete iz rolne i tabaka

Nalepnice i etikete imaju širok spektar namena od ambalaže, deklaracija, do promotivnih stikera, u svrhu obeležavanja, upozorenja i obaveštenja i drugih namena.

Stampa etiketa iz rolne web

Etikete predstavljaju tanak samolepivi material koji se pravi od različitih materijala. Kada je reč o ambalažnim nalepnicama jako se vodi računa o dizajnu i izgledu same nalepnice jer ona predstavlja važan segment same ambalaže (npr. etiketa za vino).

Male i srednje tiraže štampamo i obrađujemo digitalnom tehnologijom, koja omogućava izbegavanje troškova izrade klišea za štampu i štanc alata. Time se radikalno smanjuju startni troškovi izrade nalepnica. Poručite samo toliko etiketa, koliko vam je zaista potrebno.

Digitalna tehnologija drastično smanjuje minimalnu količinu samolepljivih etiketa koja mora da se naruči. Jeftinija je od drugih tehnologija, do određenog velikog tiraža. Skraćuje rok izrade samolepljivih etiketa u rolni, ne koriste se ploče za štampanje i skupi štanc alati.

Izrađujemo samolepljive etikete u rolni, pogodne za industrijsku upotrebu, za mašinsko lepljenje u malim, srednjim tiražima. Digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji, štampu bele boje, obogaćivanje zlatotiskom, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Za štampu etiketa, posetite naš sajt