RizVN Login

Štamparija SITOPRINT je opremljena Heidelberg naked celebrities QM DI četvorobojnom ofset mašinom vrhunskih performansi.
Od ofset mašina, tu su i Ryobi 520X (jednobojna - B3 nude celebrities format) i Ryobi 522 (dvobojna - B3 format).

Pored ofset mašina, štamparija poseduje i mašine i opremu za doradu celebrity news (mašina za štancovanje, toplu i hladnu plastifikaciju, falc mašinu, bušač papira, automatsku dvoglavu heftalicu, 
binder za topli povez, grafički nož...) što omogućava kompletan  doradni proces koji je potreban da bi se stiglo do konačnog proizvoda, hentai porn games bilo da je u pitanju katalog, knjiga, rokovnik, etiketa, flajer, plakat ili nešto drugo.

o_nama

 

 

Štamparija SITOPRINT je opremljena Heidelberg QM DI četvorobojnom ofset mašinom vrhunskih performansi. Od ofset mašina, tu su i Ryobi 520X (jednobojna hardcore gay sex - B3 format) i Ryobi 522 (dvobojna - B3 format).
Pored ofset mašina, štamparija poseduje i mašine i opremu za doradu (mašina za štancovanje, toplu i hladnu plastifikaciju, falc mašinu, bušač papira, nude celebs automatsku dvoglavu heftalicu, binder za topli povez, grafički nož...) što omogućava kompletan  doradni proces koji je potreban da bi se stiglo do konačnog proizvoda.